В тернопільській податковій відзначили кращих платників

Опубліковано:
7 Вересня, 2015 о 09:42

Склалась добра традиція на Тернопіллі щороку у перші дні вересня з нагоди професійного свята – Дня підприємця відзначати кращих підприємців області. В урочистому засіданні з нагоди святкування Дня підприємця, що відбулося 4 вересня в приміщенні Головного управління ДФС у Тернопільській області, гостей радо вітали начальник Головного управління ДФС в області Ігор Комендат та начальник Тернопільської митниці ДФС Володимир Марцинюк.

 



«Напередодні Вашого професійного свята – Дня підприємця хочу подякувати Вам за те, що у непростий час для нашої країни працюєте, розвиваєте свій бізнес, сумлінно сплачуєте податки та обов’язкові платежі, підтримуєте наших вояків у зоні проведення АТО, створюєте нові робочі місця, дбаєте про своїх працівників, гідно оплачуючи їхню працю», із такими словами вдячності звернувся до підприємців Ігор Комендат.

 

До переліку нагороджених потрапили підприємства, які проводили значні суми відрахувань обов’язкових платежів при великих сумах доходу, мають високий рівень офіційної заробітної плати, що відповідно відображається на сплаті податку на доходи фізичних осіб, ЄСВ та військового збору. А це в результаті саме ті кошти, які вкрай необхідні для виконання соціальних програм та розвитку громад області.

 

Начальник Тернопільської митниці ДФС Володимир Марцинюк побажав всім запрошеним гостям надійних партнерів, успіхів у підприємницькій діяльності, процвітання бізнесу, щоб кожна започаткована справа була вдалою, перспективною і успішною.

 

За сумлінне виконання зобов’язань перед державою, популяризацію на власному прикладі добровільності у сплаті податків і митних платежів та з нагоди Дня підприємця подяками відзначено керівників тернопільських підприємств, зокрема ПАТ “БЕРЕЗОВИЦЬКИЙ КОМБІНАТ “БУДІНДУСТРІЯ” – Шевчука Михайла Степановича, ТОВ”Уніпак – УКРАЇНА” – Луцківа  Ігоря Петровича, ТОВ “КРЕМЕНЕЦЬКЕ МОЛОКО” – Задворну Марію Борисівну ПАТ “КОРЖІВСЬКИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ГІРНИЧО-ДРОБАРНИЙ КАРЄР” – Крушельницького Ореста Володимировича, ТОВ “ПІДВИСОЦЬКИЙ ЗАВОД БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ” – Верещаку Володимира Івановича, а також приватних підприємців Гадз Марію  Павлівну (м. Бучач), Березія Віталія Степановича (м. Тернопіль), Ковальчука Володимира Васильовича (Гусятинський район, с. Увисла), Іванова Семена Аркадійовича (м. Тернопіль) та Кузіва Юрія Володимировича (м. Теребовля). Подяками Тернопільської митниці ДФС відзначено керівника ТОВ «Компанія Агростатус» Ткачука Юрія Миколайовича, керівника ТОВ «Інтерфом-Захід» Дикого Сергія Івановича та керівника ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» Бістрама Екхарта.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: