В суботу у Тернополі чоловіків “виловлювали” на ринку і на вулицях

Опубліковано:
19 Липня, 2015 о 21:10

Чоловікам призовного віку знову вручають повістки у найнесподіваніших місцях. Так, вчора «листи щастя» роздавали на ринку «Західний», що на вул. Об’їзній.

 



– «Під роздачу» попали і приватні підприємці, і звичайні покупці призовного віку. Не випадково для цього обрали саме суботу – в цей день тут велике скупчення народу, от і роблять «облави», – розповідає Олексій Зарічний.

 

Та не лише на ринок вчора був «злачним місцем» для людей у формі з повістками в руках. Виловлювали чоловіків і на вулицях, і, навіть, на дорозі.

 

– Друг розповів, що представники військкоматів зупиняли вночі машини і разом із транспортною міліцією роздавали повістки, – розповів Олексій Зарічний.

 

У соцмережах місцеві кажуть, що в Тернопіль приїхало підкріплення зі столиці, тож в останні дні тут особливо активізувалися «шукачі призовників».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: