В Кременці на Тернопіллі мешканці бояться ходити вечірніми вулицями (Фото)

Опубліковано:
4 Жовтня, 2016 о 18:43
Жителі міста Кременець, що на Тернопільщині, не на жарт налякані діями дивного чоловіка, який вечорами з’являється на вулицях райцентру і викрикує дивні фрази, чим наводить жах на перехожих, – повідомляють Тернополяни.

 

Так, в соцмережах з’являються повідомлення про те, що він не лише порушує спокій людей, але й завдає матеріальної шкоди мешканцям міста.



 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільщина – найбідніша область країни

 

«Сьогодні о 3.00-3.20( 02.20.2016 р.) невідомий чоловік років 35-40 влаштував розгром по вулиці Козубського. Він був одягнений в світлу клітчасту сорочку та темні штани. Чоловік може бути психічно неврівноваженим. Постійно викрикував слова на релігійну тематику. Будь ласка, будьте обережні, він дуже небезпечний», – пише в спільноті «Типовий Кременець»Катя Мишко та додає фото, на яких видно розбиті вінка від удару каменюки, якою жбурнув у чуже помешкання хуліган.

 

Інші користувачі соцмережі додають, що також були свідками того, як схожий за описом чоловік раніше підходив у тому ж місці до дівчат із пропозицією сфотографувати його у кущах. Тоді налякані малолітні діти втекли від нього.

 

 

11 09

11 10

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: