В Копичинській колонії проведено захід «Профілактика шкідливих звичок»

Опубліковано:
19 Серпня, 2015 о 13:43

В Копичинській виправній колонії (№ 112) з метою покращення профілактичної роботи та запобігання захворюваності серед засуджених було проведено профілактичний захід «Профілактика шкідливих звичок» представниками церкви повної Євангелії «Любов і Зцілення».

 



Захід проведено з метою інформування осіб, які відбувають покарання, про різноманітні «соціальні» хвороби (ВІЛ/СНІД, туберкульоз, венеричні захворювання), а також методи профілактики їх  поширення та способи лікування.

 

Під час зустрічі представники церкви повної Євангелії прочитали засудженим лекцію, в якій розкрито проблему ВІЛ/СНІДу, шляхи боротьби з цією епідемією та здобутки вчених у подоланні вірусу імунодефіциту людини. На своїх прикладах розповіли про подолання шкідливих звичок.

 

Розуміючи усю важливість боротьби із різноманітними хворобами персоналом установи проводяться роз’яснювальні бесіди та лекції. В кожному відділенні соціально-психологічної служби розміщенні інформаційні стенди щодо профілактики захворювання на  такі хвороби, як туберкульоз та ВІЛ/СНІД. 

 

Адміністрація установи щиро дякує представникам церкви повної Євангелії «Любов і Зцілення» за проведений захід, який дав можливість кожному громадянину зрозуміти, що його здоров’я залежить тільки від нього самого.

 

Олександр Окрушко,

заступник начальника установи із СВПР

Копичинської виправної колонії (№112)

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: