У фейковій ДНР відкриється посольство Аллаха, яке очолить Марія Деві Христос з “Білого братства”. Про це йдеться у сьогоднішньому випуску газети терористів “Голос народу”.

 



“В такі важкі часи, як зараз переживає ДНР, людям необхідна релігія. Аби ефективно боротися із ворогом та краще зрозуміти менталітет східного народу, прийнято рішення відкрити посольство Аллаха в ДНР. Очолить його Марина Вікторівна Кривоногова. Вона, як уродженка Донецька та ярий противник хунти – краще за всіх впорається із задачею”, – цитує видання свого ватажка Олександра Захарченка.

 

 

 

Журналістка Марина Цвигун або Кривоногова стала відомою після створення секти “Біле братство”. В 1993 році вона разом із своїми адептами збиралася вчинити акт самоспалення у Софійському Соборі Києва. Жінку засудили до чотирьох років ув’язнення. А за три – звільнили за хорошу поведінку. Після того Цвигун перебралася у Росію і там заснувала таємну секту.

 

 

Марія Деві Христос із сином Віталієм

 

До речі, її єдиний син 36-річний Віталій весь цей час мешкає у Донецьку. Чоловік працює музикантом на весіллях та корпоративах. Після військової агресії, він підтримав ДНР. На своїх сторінках він активно постить новини з “рузького миру”.

 

Марія Деві Христос із сином Віталієм

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: