В “Козі” чоловіки не хотіли розраховуватися і витягнули пістолет (відео)

Опубліковано:
9 Серпня, 2015 о 19:17

Махали пістолетом та матюкались двоє гостей бару “Коза”, що в центрі міста. В гостях незабаром впізнали відомих в місті громадських активістів. Як повідомляють очевидці, конфлікт виник, коли треба було розраховуватись. Спочатку чоловіки почали хамити офіціантові, який попросив їх розрахуватися, згодом в рух пішов пістолет.

 



-Невідомий гість закладу, який сидівши зі своїм товаришем, випивав пиво, будучи вже дуже п’яні, почали хамити і з матами кричати на офіціанта, який попросив їх розрахуватися, бо вони вже зачинялися. Після чого підійшов охоронець закладу і попросив вгамуватися та розрахуватися… Довго вони сварилися, після чого один, пішов в середину розраховуватися, а його товариш вийшов з закладу і через 1 хвилину вернувся вже з пістолетом в руках… Пішов всередину, розмахуючи ним (повна посадка на літньому майданчику і багато людей всередині ).  Почали виясняти свої питання з барменом, один хлопець, швидко відреагувавши, відштовхнув його і вихопив пістолет з руки, відкинувши його подалі від нього, і не даючи йому доступитися до нього…

 

Як повідомляє очевидець, через 10 хвилин підійшов наряд оперативної групи.

 

– Це не перший його “героїчний ” вчинок, можливо хтось знає що то за особа, – додає очевидець.

 

В УМВС України в Тернопільській області  обіцяють незабаром повідомити деталі.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: