Унікальну екскурсію провели для школярів Тернополя

Опубліковано:
16 Вересня, 2015 о 08:44

Вперше у Тернополі унікальну, а головне-  абсолютно безкоштовну авіаекскурсію для учнів однієї з шкіл Тернополя провели авіатор Олег Семців та перший заступник директора Міжнародного аеропорту Тернопіль Леонід Кожевніков.

 



– Звісно, ми не можемо похвалитися наявністю великої кількості авіаційної техніки, як, приміром, повноцінні авіамузеї, але все одно у нас є що показати і про що розказати, – розповідає Олег Семців.

 

 

Діти мали змогу побувати в залі головного терміналу та сфотографуватись на пам’ять на фоні живописної роботи відомого тернопільського художника Богдана Ткачика, намальованої кілька десятків років тому. Ознайомитись із роботою окремих підрозділів аеропорту, відчути себе в ролі пасажирів міжнародного рейсу, проходячи по зеленому та червоному коридорах митного контролю. Ознайомитись із зразками сучасної авіаційної техніки з інформаційних плакатів та ближче вивчити загальну будову літаків на прикладі реальних “Кукурудзяників” Ан-2 та іншої аеродродромної техніки, без якої повноцінне функціонування аеропорту неможливе, – розповідає авіатор.

 

– Тож не варто поспішати віддавати авіапамятники на зразок Міг-15 в колекції інших міст, коли він ще нам самим може стати у нагоді, – каже Олег.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: