Українці збирають підписи за присвоєння Андрію Кузьменку звання Народного артиста України

Опубліковано:
15 Вересня, 2015 о 13:43

Українці продовжують активно користуватися можливість підняти різноманітні питання і на цей раз була створена петиція до президента країни з вимогою присвоїти Андрію Кузьменку звання Народного артиста України.

Відповідна петиція 22/002933-еп, яка була подана 5 вересня, розміщена на сайті президента, інформує «Публіцист».



«Андрій Вікторович Кузьменко (Кузьма Скрябін) за фактом був і є народним артистом України. Мільйони українців довели це, після трагічної загибелі артиста, вийшовши на головні площі своїх міст. Його люблять і пам’ятають. Він заслужив це звання», – йдеться в поясненні до петиції, яка розміщена від імені Морозова Юрія Олександровича.

Зазначимо, що після цієї петиції було створено ще цілий ряд подібних копій, однак саме ця має найбільше шансів на успіх, оскільки на момент написання публікації набрала 4187 підписів за 83 дні до завершення можливості збирати голоси.

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року близько 8 години ранку Андрій Кузьменко загинув у автокатастрофі біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Відомому українському співаку, письменнику, телеведучому, продюсеру і актору було лише 46 років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: