У Збаразькій колонії відзначено Всеукраїнський день бібліотек

Опубліковано:
30 Вересня, 2015 о 22:54

Сімнадцяту осінь поспіль відзначається Всеукраїнський день бібліотек відповідно до Указу Президента України «Про встановлення Всеукраїнського дня бібліотек» від 14.05.1998 року № 471/98. 

 



З нагоди свята, сьогодні, 30 вересня, п’ятьом засудженим жінкам Збаразької  виправної колонії (№ 63) вручено книги та проведено диспут на тему: «Книга – освітлює шлях людині і дарує вічну мудрість».

 

Від початку 2015 року в установі проведено ряд читацьких конференцій, диспутів, вікторин, тематичних вечорів, оформлено книжкові виставки, випущено тематичні стінні газети.

 

Засуджені з великим задоволення відвідують бібліотеку, читають як класику так і сучасну літературу. День за днем збагачуючи себе чимось новим та цікавим. Вже стало доброю традицією в установі у день відзначення Всеукраїнського дня бібліотек кращим читачам дарувати  книги.

 

Довідково:

У Збаразькій виправній колонії (№ 63)  розташована бібліотека, якій понад п’ятдесят років. У липні поточного року  проведено ремонт у приміщенні бібліотеки ( встановлено нові двері, стелажі для книг, металопластикові вікна, жалюзі, здійснено побілку стін, стелі,  оформлено інтер’єр приміщення).

 

Загальний бібліотечний фонд установи становить 5667 книг, з них: 4507 примірників художньої літератури та 1160 навчальної. Представниками громадської організації Тернопільської обласної Асоціації Жінок поповнено бібліотеку 73 книгами художньої літератури. Зареєстровано 226 читачів. Також  у бібліотеці містяться підшивки періодичних видань («Закон і обов’язок», «Освіта України», «Урядовий кур’єр»).

 

Ірина Заболотна,

начальник відділення ВСВПР

Збаразької виправної колонії (№ 63) 

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: