У всіх районах Тернопільщини облаштували кемпінгові зупинки

Опубліковано:
5 Серпня, 2015 о 15:25

На Тернопільщині облаштували 22 зупинки для туристів  на основних автомагістралях області.

 



Про це повідомив директор департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Василь Ясіновський під час відеонаради, яку 4 серпня провів голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Відповідально поставилися до виконання даного доручення Монастириський, Чортківський, Збаразький, Теребовлянський, Бучацький, Тернопільський, Кременецький, Підгаєцький та Козівський райони, – констатував Василь Ясіновський. – Також окрема подяка лісовому господарству області за активну участь та допомогу у виконанні даного доручення».

 

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна наголосив, що розвиток туризму, покращення інфраструктури,  створення комфортних умов для туристів – головні пріоритети влади області.

 

 «До того ж це додаткові кошти, які тут залишатимуть відвідувачі, – зауважив Степана Барна. – Я впевнений, що це гарна практика, яку варто продовжувати на Тернопільщині».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: