У Тернополі шофер доганяв маршрутку з пасажирами, яка рушила без нього

Опубліковано:
14 Жовтня, 2016 о 20:13

У плачевному технічному стані маршруток могли сьогодні переконатися тернополяни, які їхали в автобусі за маршрутом №22, – пише 0352.

 



Про інцидент на своїй сторінці в соцмережах написала Ірина Погоріла.

 

“Ніколи не вгадаєш, чим ще тебе здивують тернопільські маршрутки. Сіла в 22-й від автовокзалу, приблизно в 8.20. Стоїмо-стоїмо, маємо час, куди спішити. Аж поки пан шофер не каже: “Хлопці, ану вийдіть штовхніть автобус!”. Нуу… хлопці вийшли. Штовхнули. Автобус сунеться, але все ще не заводиться. Може – тому, що пан шофер лишився на вулиці.

 

Нічого, обійшлося, догнав, всі посміялись. Але просто цікаво, Ігор Мединський знає, коли ця 22-га маршрутка, ВО 2086 ВЕ, востаннє проходила техогляд? Чи це вже не принципово?
А, є ж і позитив. Є. руського шансону шофер не слухав. #перемога. Слухав всяке гарне “Я люблю-люблю тебе! Не любиш ти мене. Шо мені робити, як тебе любити?”. Чисто про наш громадський транспорт, ні?”, – написала Ірина Погоріла.

 

Тим часом в громадськості залишається питання до керівництва міста: чому досі перебуває на посаді Ігор Мединський, який не лише не може навести лад з перевізниками, а й навіть забезпечити контроль технічного стану автобусів? 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: