У Тернополі провели конкурс краси та особистості “Перша леді”

Опубліковано:
14 Липня, 2015 о 15:18

Головний титул у конкурсі краси та особистості “Перша леді-2015″ отримала 17-річна Каріна Кіц. А титул “Першої віце леді” отримала 19-річна Олена Смакоус. Під час конкурсу публіка та судді мали можливість оцінити всі гідності та переваги кожної учасниці у трьох дефіле. Дівчата дефілювали у хутрі, купальниках та вечірніх сукнях.

 



За корону у неділю, 12 липня, вночі у нічному клубі Allure, змагались 10 учасниць.

 

Захід розпочали на годину пізніше через організаційні моменти. Поки дівчатам завершували робити макіяж у Allure зійшлась група підтримки красунь та місцевий бомонд. Отже, година очікування і ведучі оголошують конкурс краси та особистості “Перша леді” відкритим. Дівчата продефілювали у хутрі, а ведучі познайомили публіку з учасницями.

 

Інші три дефіле були в купальниках, міні-сукнях та у вечірніх сукнях.

 

Між якими публіку розважали піснями, показовими виступами з бойових мистецтв та бойового гопака. Що, до речі, викликало чимало емоцій у публіки.

 

Після майже двох годин заходу та ще очікування суддівського консенсусу – ведучі оголосили результати. Отже, майже одноголосним рішенням корону “Першої леді Тернополя” отримала 16-річна Каріна Кіц.

 

– Для мене це було настільки несподівано, що в мене зараз мурашки по тілі, – каже “Перша леді 2015″ Каріна Кіц. – Перше відчуття – радість. Я не очікувала на перемогу, але дуже її хотіла, як і кожна учасниця.

 

Для Каріни, які і для багатьох інших учасниць – це перший конкурс краси. А от “Перша віце леді” Олена Смакоус має досвід учасниці у подібних конкурсах. Дівчина цього року отримала титул “СтудМіс Тернополя”.

 

Тепер Каріна та Олена готуватимуться до всеукраїнського етапу конкурсу “Перша леді”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: