У Тернополі презентували першу 3D книгу в Україні про Героїв Небесної сотні

Опубліковано:
17 Вересня, 2015 о 22:15

Книгу у форматі 3D  «Небесна Сотня:Історія Нескорених» презентували у Тернополі 17 вересня. У виданні зібрані живі історії про усіх шість Героїв Небесної сотні Тернопільщини. Автори та реалізатори проекту –  Ірина Кучерява та Віталій Дембіцький.

 



Вся робоча група, це близько 20 людей, працювала над книгою на волонтерських засадах. Робота тривала майже рік. Видання уже в продажі у книгарнях України. Усі виручені кошти підуть на  спорудження  у Тернополі пам’ятника Героям Небесної сотні.

 

 

Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна також долучався до роботи волонтерів проекту.  

 

 

«Завдання митця – увіковічнити Героїв та їхні подвиги. Сьогодні автори проекту зробили це у креативний спосіб. Книга містить історії про шість Героїв Небесної Сотні – хлопців з Тернопільщини. Сторінки ілюстровані 3D фото, що дозволяють нам ще глибше задуматись над подіями, які мали місце в історії України. Цей проект має подвійний ефект, адже кошти підуть на спорудження постаменту Героям. Вшанування їхньої пам’яті – це наш обов’язок, Герої мають жити у наших серцях та серцях наступних поколінь».

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: