У Тернополі назріває черговий будівельний скандал?

Опубліковано:
7 Листопада, 2015 о 11:23

Ділянку, прилеглу до проспекту Злуки, можуть забудувати.

 



Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомляє тернополянин Назар Зелінка.

 

«Був сьогодні на засіданні робочої групі по змінах до Генерального плану Тернополя, які хочуть найближчим часом узаконити. Але насправді, там дуже цікаві речі. Зокрема дещо найшов по своєму окрузі на Канаді. Окрім так званого еко-готелю в парку Національного Відродження та зменшення площі цього парку, є ще один цікавий об’єкт», – написав він.

 

За його даними, в  пропозиціях зміну до генерального плану пропонується ділянку на вул. Чубинського нижче ЗОШ №23, яка зараз по діючому генеральному плані є територією зелених насаджень (хоча декілька років тому дерева там були зрізані, територія засипана щебенем і організована там стоянка авто) перевести в територію для багатоквартирної житлової та громадської забудови, по суті там буде багатоповерхівка.

 

«Ця територія вже навіть має кадастровий номер 6110100000:06:001:0015 і відведена комунальному підприємству Тернопільської міської ради “Масив”. Підозрюю, що найближчим часом там буде використана класична схема з інвестугодами і розпочнеться будівництво.

 

Я буду наполягати на громадському обговоренні даного питання серед мешканців мікрорайону “Канада”, якщо мешканці не будуть проти – питань немає, але якщо не погодяться на такі зміни, то разом будемо там садити дерева і відновлювати зону зелених насаджень»,  –  написав Назар Зелінка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: