У Тернополі майже на тиждень обмежать проїзд на вул. Чорновола

Опубліковано:
15 Вересня, 2015 о 12:16

У рамках європейського тижня мобільності з 16 до 22 вересня тернополянам пропонують обмежити користування транспортом та пересісти на так званий “зелений транспорт”.

 



– На тиждень мобільності з 16 до 22 вересня починаючи з вулиці Богдана Хмельницького до перехрестя вулиці І.Франка та Коперника 7 буде обмежений рух для транспорту, – каже один із організаторів Юрій Суходоляк. – Стосовно обмеження руху, то все узгоджено з управлінням ДАІ. 

 

Організатори хочуть, щоб тернополяни вибирали екологічно чисті засоби пересування, які не утворюють загазованість повітря у місті.

 

– Нехай люди на цих сім днів спробують добиратись до роботи чи до інших потрібних місць пішки або на велосипеді, – каже Юрій. 

 

Щодо розважальної програми, то тернополянам обіцяють флеш-моби, концерти та інші розваги.

 

– Ще встановимо інформаційні стенди з описом, що таке тиждень мобільності, – продовжує Юрій Суходоляк. – Ми ще хочемо зробити вулицю Чорновога гарною та чистою пішохідною вулицею, якою пишатиметься кожен Тернополянин. З лавками, зеленими насадженнями і ліхтарями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: