У Тернополі 20-річна злодійка сховала крадене у нижню білизну

Опубліковано:
12 Липня, 2015 о 09:07
Тернопільські правоохоронці затримали двох сестер, які сховали крадене взуття у сумці. Втім, під час допиту з’ясувалося, що в однієї з дівчат був ще й пікантний «тайник».

 

Повідомлення про те, що з приміщення магазину в ЦУМі двоє дівчат викрали взуття, вартістю 700 гривень, до міліціонерів надійшло вчора опівдні. Коли жінки виходили з приміщення, спрацювала сигналізація. Працівники відділу затримали підозрілих відвідувачів та подзвонили на «102».



 

–  Затримані – сестри, одній з яких 20, іншій – 26 років. Обоє вони – мешканки Заліщицького району, – розповідають в обласному УМВСУ в Тернопільській області. – Оглядаючи дівчат у молодшої знайшли у сумці викрадене взуття. Згодом вона ще й зізналася, що у нижній білизні сховала ще сім найменувань прикрас, попередньо знявши з них у примірочній цінники. Старша з сестер каже, що навіть не догадувалася про все це.

 

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Сума збитків встановлюється.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: