У Тернополі «стандартами» ще досі керує ставленик Хоптяна без диплома (документи)

Опубліковано:
10 Червня, 2015 о 16:00
Державним підприємством «Тернопільстандартметрологія» ще досі керує скандальновідомий Микола Тешнер.

 

На його совісті не тільки смертельне ДТП, але свідченнями його ж підлеглих, сотні тисяч розкрадених державних коштів. До того ж, чиновник отримав «липові» дипломи про вищу освіту.



 

Нагадаємо, що Микола Тешнер з 2003 року незаконно призначався та перебував на посадах без відповідної освіти з підробленими дипломами про вищу освіту. Про це рік писало видання «За Збручем». Микола Тешнер вказує, що у 2001 році закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Міжнародна економіка». Та чомусь диплом йому виписали на бланку ще «совецького» зразка. Нагадаємо, тоді Україна святкувала 10-річчя своєї незалежності.

 

Сьогодні є документальні підтвердження того, що диплом таки підроблений. Таку відповідь на запити правоохоронних органів надали спочатку ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий, а потім і перший проректор Шинкарик.

 

IMG 3478

IMG 3476

 

Крім того, у лютому 2014 року особисто тодішній голова Тернопільської ОДА одіозний Валентин Хоптян направив міністру економічного розвитку та торгівлі рекомендаційного листа щодо призначення Миколи Тешнера на посаду директора «Тернопільстандартметрологія». «Член Партії Регіонів з січня 2003 року,» – вказував тоді Валентин Хоптян, як одну з головних позитивних рис пана Тешнера для призначення на посаду.

 

IMG 3474

IMG 3475

 

Ще рік тому проти Тешнера виступали представники ВО «Свобода», та тодішній голова ОДА від націоналістів Олег Сиротюк з дивних причин нічого не зробити, аби втілити у життя закон про очищення влади.

 

Громадськість області сподівається від нового губернатора Тернопілля Степана Барни добросовісної роботи. Є надія, що активного майданівця Степана Степановича рекомендаційні листи Хоптяна та «американські президенти» не стануть агрументом для залишення на посаді директора ДП «Тернопільстандартметрологія» Миколи Тешнера.

 

Правоохоронні органи все ж мають дати належну оцінку підробці дипломів та розкраданню коштів зі сторони Миколи Тешнера.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: