У тернопільські маршрутки і далі продовжують пускати псевдоволонтерів

Опубліковано:
1 Жовтня, 2015 о 18:29

Водіям тернопільських маршруток заборонено пускати волонтерів, які збирають гроші на лікування чи потреби ніби то бійцям АТО. Про це розповів начальник управління транспорту, зв’язку та комунікацій Ігор Мединський. Проте, наразі ця заборона є лише словесною, тому у міському транспорті  і далі можна побачити, як збирають кошти на потреби бійців АТО, або хворих.

 



За словами Ігоря Мединського, кілька раз він уже звертався і до правоохоронців, а також до самих водіїв з проханням не пускати таких людей у транспорт, проте результату це не дало ніякого.

 

– Я двічі звертався до міліції про те, щоб заборонити збір будь-яких коштів на потреби у громадському транспорті і здійснювати контроль. Я говорив неодноразово і водіям про це, але ж не можу я їздити в кожній маршрутці чи тролейбусі і контрулювати їх. Звісно, що це відводілкає і пасажирів і водіїв і тим самим порушується безпека, – розповів ДОБІ Ігор Мединський.

 

До слова, у Івано-Франківську та у Львові між волонтерськими організаціями вже кілька місяців існує домовленість про те, що збирати кошти на потреби бійців АТО чи хворих людей у маршрутках чи тролейбусах не можна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: