У Збаразькому районі рятувальники виявили в ставі тіло чоловіка. Як повідомили в управлінні ДСНС в області, у неділю, 16 серпня, о 9. 40 год. у ставі села Витківці Збаразького району працівниками Збаразького районного відділу Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області виявлено тіло жителя села Колодне, громадянина 1967 року народження. Ймовірна причина смерті — утоплення.


Незважаючи на численні застереження рятувальників, не всі громадяни усвідомлюють, яку небезпеку може нести вода для тих, хто поводить себе надто безпечно й необачно, наражаючи своє життя, а іноді й життя інших на небезпеку.



 

Управління ДСНС України у Тернопільській області вкотре звертається до жителів і гостей краю: аби з вами не трапилось біди, поводьтесь на водоймах так, як вимагають заходи безпеки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: