У Краматорську співробітники міліції затримали пособницю бойовиків

Опубліковано:
16 Серпня, 2015 о 11:51

У Краматорську співробітники міліції затримали пособницю бойовиків. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава МВС в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

 



«Ця дама, працюючи в одній з компаній мобільного зв’язку в Краматорську, використовуючи свої службові повноваження, надавала терористам дані — ПАК-коди до абонентських номерів. Далі через інтернет-помічник оператора можна було отримувати інформацію про телефонні з’єднання абонента. Конфіденційну інформацію жінка передавала так званому «начальнику карного розшуку поліції ДНР» Сергію Тимошенко, який раніше тривалий час працював у Ворошиловському райвідділі міліції Донецька. Маючи такі коди, у нього був відкритий доступ до деталізації телефонних з’єднань будь-якого громадянина України, користувача даного оператора», — йдеться у повідомленні.

 

Відзначається, що незаконною діяльністю жінка займалася більше місяця.

 

«Зазначена добровільна помічниця «поліції ДНР» нестиме кримінальну відповідальність, передбачену українським законодавством», — додав Аброськін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: