У центрі Тернополя закривають спортивний магазин

Опубліковано:
27 Липня, 2015 о 08:04

Фірмовий салон німецького виробника «Adidas», який знаходиться навпроти універмагу, наприкінці липня припинить роботу. Про це покупців попереджає табличка біля каси.

 



З питань гарантії на раніше придбаний товар радять звертатися до Львова. Інші відомі бренди передумали розширювати мережу на Тернопіль.

 

За літній період зачинилися відділення кількох банків. Одні з них збанкрутували, решта скоротили тернопільські відділення. У торгівельних центрах намагають втримати орендарів, пропонуючи суттєві знижки, а новозбудовані комерційні приміщення мають мінімальний попит. Не витримав конкуренції скандальний ресторан “Бархат”. Заклад з російськомовною назвою працював поруч з офісом фіскальної служби та обладміністрацією, пише ЗЗ. Мабуть, у чиновників вистачає коштів лише на обіди у відомчій їдальні. Зате пам’ятник Степану Бандері може стояти спокійно.

 

До Дня Незалежності тернопільські чиновники знов обіцятимуть інвестиції та небувалий розквіт. Реальність, на жаль, підстав для оптимізму не дає.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: