У Бережанах біля банку аферисти виманили в жінки тисячу доларів

Опубліковано:
10 Серпня, 2015 о 12:43

У тенета аферистів потрапила жителька села Ценів Козівського району на Тернопільщині. Шахраї виманили з рук жертви тисячу доларів, повідомили у СЗГ УМВС  в Тернопільській області.

 



Жінка приїхала у справах до міста Бережани, де в одному з відділень банку отримала чималий грошовий переказ. Тільки-но вийшла з фінансової установи, як на вулиці до неї підбігли двоє незнайомців. Чоловік та жінка стали розповідати, як щойно на вулиці загубили чималу суму грошей, допитувалися, чи не привласнила жінка чужих грошей. Та розгублено пояснювала, що ніякої готівки не знаходила, навіть погодилася показати власну сумку і гаманець. Уважно роздивившись купюри, незнайомці віддали гроші жінці.

 

Однак, як з’ясувалося згодом, шахраї спритно обміняли гроші на фальшиві купюри, виманивши таким чином у жертви тисячу доларів.

 

Потерпіла звернулася за допомогою до працівників Бережанського райвідділу внутрішніх справ.

 

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Зловмисників розшукують.

 

Камера спостереження у відділені банку зафіксувала шахрайку. Якщо вам що-небудь відомо про розшукувану, телефонуйте за номером  (03548) 2-12-45 (03548) 2-12-45 або 102 у будь-яке відділення міліції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: