У Тернополі біля готелю обікрали громадянина Латвії
Підозрюваний обікрав чоловіка з Латвії. Фото ГУНП.

У Тернополі викрали мобільний телефон у громадянина Латвії.  Чоловік приїхав до міста на кілька днів та оселився в готелі. Неподалік готелю до нього підійшов невідомий та попросив на кілька хвилин позичити телефон, щоб зателефонувати рідним.

Іноземець погодився і дав телефон, але незнайомець одразу втік з мобільним. Після того громадянин Латвії звернувся до поліції.



«Працівники кримінальної поліції встановили особу крадія. Це раніше судимий за майнові злочини тернополянин. Чоловік у скоєному зізнався і повідомив, що телефон продав на ринку за кількасот гривень, а гроші витратив на власні потреби. Слідчі відкрили провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу. Це шахрайство. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі. Триває досудове розслідування», – розповіли в управлінні Нацполіції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #кримінал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: