У Шумській громаді відкрили меморіальну дошку Тимофію Антощуку

Опубліковано:
3 Квітня, 2024
Тимофій Антощук
Шумська громада

У Шумській громаді відкрили меморіальну дошку загиблому бійцю Тимофію Антощуку. Встановили її на фасаді гімназії у селі Шумбар.

Вшанувати пам’ять полеглого воїна прийшли рідні, друзі, близькі, працівники школи, представники влади й духовенства, а також місцеві жителі.

Священник відслужив панахиду й освятив меморіальну дошку. Присутні хвилиною мовчання вшанували військового і покладали квіти.

«Тимофій Антощук народився 1990 року у селі Шумбар. Протягом 2015-2016 років захищав Україну на Донеччині, згодом був демобілізований. Він працював за кордоном. Коли почалася повномасштабна війна, то Тимофій повернувся. З березня 2022 року призваний на службу в Збройні сили України. Чоловік був заступником командира групи загону спецпризначення. Загинув 27 листопада 2022 року, поблизу міста Бахмут. Боєць похований на Микулинецькому кладовищі у місті Тернопіль», – написали на сторінці Шумської громади у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Тимофій Антощук, #Шумська громада
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: