Мегазбір від тернопільських волонтерів на комплекс розвідки БАЛА «Лелека-100»

Опубліковано:
4 Травня, 2024
Мегазбір від тернопільських волонтерів
Мегазбір від тернопільських волонтерів

Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА «Лелека-100» відкрили для воїнів з  44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Про це розповіла тернопільська волонтерка Любов Атласюк.

Ціль збору – 7️,9️ млн грн.

“Друзі, обʼєднуємось і підключаємо МАКСИМУМ зусиль та людей! Основний збір відбувається на рахунках БФ “Люди Важливі”, які є в коментарях під цим постом. Крім того, ви можете донатити на мої карти та рахунки. Усі зібрані кошти, я перекажу на загальний рахунок фонду і кожному буду вдячна. Шукаємо людей, які зможуть відкривати свої міні збори і теж долучати їх до загального збору”, – написала волонтерка.

https://send.monobank.ua/jar/APTVapGu3V

Приват: 5168745104550261

PayPal: lubochkaz.35@ukr.net

“Кожен ваш донат допоможе виявляти та знищувати ворога і вдень і вночі, завдяки проведенню артилерійської розвідки та отриманню точних координат з безпілотних літаючих комплексів «Лелека», які можуть довго перебувати в повітрі, далеко залітати в тил противника та вести відео трансляцію знищення окупантів та їх техніки на живо (в прямому ефірі). БПЛА «Лелека» продемонстрували свою ефективність при виконанні багатьох бойових завдань, тому існує велика потреба у їх використанні”, – наголосила Любов Атласюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 бригада, #лелека 100, #мегазбір
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: