Токан: смачна класика української кухні
- Опубліковано: Марія Дубас
- —
- 9 Грудня, 2024 о 15:14
Токан – це не просто страва, це шматочок української історії та традицій. Ця ситна і ароматна каша з кукурудзяної крупи здавна готується на наших землях. І хоча рецепт простий, як все геніальне, смак токану здатний зачарувати навіть найвибагливіших гурманів.

Для приготування токану не потрібно шукати екзотичних продуктів. Все, що нам потрібно, є практично на кожній кухні. Токан – це ідеальна страва для ситного обіду або вечері. Він насичує організм енергією і надовго залишає відчуття ситості. Його можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м’яса чи овочів.
Смачного!
Рецепт імбирного печива що подарує вам смак справжнього свята
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025
23:46, 21 Листопада, 2025