Терорист Захарченко: любить розкіш, як Янукович, і ховається від людей

Опубліковано:
26 Липня, 2015 о 13:27

Поплічники лідера російських найманців «ДНР» Олександра Захарченка називають свого ватажка «соціопатом», бо той не проводить прийоми мешканців, рідко з’являється на публіці та уникає спілкування з людьми.

 

Про це повідомляє «Преса України».



 

У виданні зазначають, що навіть з відкритих джерел зрозуміло, що Захарченко — дуже закритий глава «реcпубліки», адже інформації про його приймальні узагалі немає.

 

Крім того він намагається не виходити на люди після 9 травня. Виключенням стала його поява на мітингу в Донецьку, коли люди вимагали від бойовиків не стріляти по українським військовим з житлових кварталів селища шахти Жовтневої. Проте тоді радше сталося вимушене виключення.

 

«За стилем життя Захарченко нагадує іншого відомого донецького діяча — Віктора Януковича. Йому подобається шик, розкіш і величезні особняки», — йдеться у матеріалі.

 

За деякими даними, «Перший» (таке у Захарченка прізвисько серед терористів) не розмовляє з деякими підлеглими по кілька місяців.

 

Глава неіснуючої «республіки» рухається Донецьком виключно з охороною і намагається не покидати окупований обласний центр.

 

Усе списується на поранення ноги, через яке, ходять чутки, лідера «Донецької народної республіки» навіть готуються замінити. За станом здоров’я.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: