Тернополянка втрачає дах над головою через сусідів

Опубліковано:
23 Червня, 2015 о 12:00

Самовільна забудова по вул. Гребінки посварила сусідів.

 



 До нашої редакції звернулася жителька Тернополя Євгенія Нагорна. За її словами, будівництво у сусідів руйнує її будинок. Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю поки що мовчить.

 

– Через розпочате сусідкою будівництво, руйнується наш будинок. Сусідка Неля Собко не реагує ні на які попередження. Ще й погрожує нам постійно і нашим дітям. Відбувається самовільна забудова. Ми зверталися до різних служб, в тому числі і до міліції, до архібудконтролю, ходили на прийом до Камінського. Ніхто не допоміг, а самовільна забудова продовжується, – розповідає Євгенія Нагорна.

 

Ми спробували поспілкуватися з пані Нелею, однак вона відмовилася відповідати на будь-які запитання. В інспекції державного архітектурно -будівельного контролю кажуть, що поки що вивчають це питання. Обіцяють прокоментувати не раніше, ніж за п’ять днів. А тим часом будівництво триває і стіни дому Євгенії Нагорної тріщать.  Її сім’я побоюється, що поки архібудконтроль проведе перевірку, самовільна забудова наробить лиха.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: