Тернополянин з партії Садового отримав “жирну” посаду у Києві

Опубліковано:
6 Жовтня, 2016 о 07:43

Інформація про нового керівника відомства та біографічні відомості Федишина розміщені на сайті державного підприємства, – пише Галас.

 



Тимчасовий виконувач обов’язків гендиректора у земельній сфері працює з 2003 року. До 2009 року займався земвлевпорядкувальними роботами у комерційних структурах. З 2009 по 2012 рік очолював регіональну філію Центру державного земельного кадастру.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандального члена “Самопомочі” просувають на головного земельника Тернополя

 

Останнім часом в місцевих інтернет-виданнях була інформація, що Федишин претендував на посаду начальника Держеокадастру в місті Тернополі. Конкурсною комісією був визнаний переможцем конкурсу, однак не отримав погодження на призначення голови Тернопільської обласної адміністрації Степана Барни.

 

На місцевих виборах 2015 року активно позиціонував себе як активіст “Самопомочі”. Балотувався за списками партії Садового до Тернопільської міської ради. Однак на окрузі на Східному масиві програв представнику ВО “Свобода” Назару Редькві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: