Тернополянин організував свою власну благодійну акцію, аби допомогти дітям-сиротам

Опубліковано:
7 Вересня, 2015 о 10:13

Мешканець міста Тернопіль організував свою благодійну акцію. Допомогти дітям-сиротам запрошує усіх тернополян. 

 



Інаціатор акції тернополянин Назар розповідає, що у нього просто з’явився вільний час, тому і надумав зайнятися корисною справою. Уже багато людей відгукнулися і долучилися до акції.

 

 – Поки шо це маленька акція, але думаю із часом буде щось більше. Зараз в людей є багато речей, які їм не потрібні, але цим речам будуть раді у дитячих будинках. Думаю, що багато людей долучиться і разом ми принесемо щастя багатьом діткам, які не мають батьківського теплого слова, – коментує ініціатор акції Назар.

 

Долучитися до акції Назар запрошує у соцмережах: “Якщо у вас є дитячі книги, іграшки,одяг – напишіть у приват або у коментарі. І завтра можна було б зробити приємно для дітей, які живуть без батьків.”

 

Оскільки у Назара своє життя, то систематично відвозити подарунки малечі він не може, але коли має змогу, то займається благодійністю. 

Усіх, хто захоче долучитися звертайтеся за номером 0961924878 Назар

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: