Тернополяни отримали можливість сплачувати борг за комунальні платежі у розстрочку

Опубліковано:
6 Жовтня, 2016 о 18:44

Оплата комунальних послуг – питання, що регулярно постає перед громадянами, а з початком опалювального сезону ще й болісно відіб’ється на бюджеті кожного. ПриватБанк пропонує мешканцям Тернопільщини можливість погашення боргу за комунальні послуги у розстрочку. Для прикладу, коли у клієнта “назбирались” борги за комунальні послуги, а їх потрібно погасити негайно, можна здійснити оплату в терміналі самообслуговування за допомоги сервісу «Миттєва розстрочка». Сума боргу буде розбита на кілька місяців – до 10 платежів. Для оформлення розстрочки документи не потрібні.

 



Для того щоб скористатися розстрочкою, в терміналі необхідно вибрати комунальний платіж і послугу «Миттєва розстрочка», натиснувши «Оформити розстрочку». Перший платіж буде списаний відразу, а далі сума щомісячного платежу зніматиметься з карти кожні 30 днів. Комісія «Миттєвої розстрочки» становить 2,9%. При використанні кредитного ліміту вона буде такою ж, як при знятті готівки в банкоматах (4% від суми щомісячного платежу). Для того, щоб  дізнатися про доступну суму для оформлення розстрочки, варто відправити смс на номер 10060 з текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.
 

Нараз ПриватБанк пропонує декілька альтернативних та сучасні каналів, що дозволяють заощадити час на перебування в чергах та максимально спростити процес оплати комунальних платежів:

 

Оберіть спосіб, який буде зручний саме для Вас!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: