Тернополян запрошують долучитися до велопробігу для допомоги пораненим бійцям АТО

Опубліковано:
20 Липня, 2015 о 15:07
Щоб зібрати кошти для поранених військовослужбовців, бійці АТО та громадські активісти проїдуть 2000 кілометрів впродовж 40 днів в рамках акції «Захід-Схід».

 

Велопробіг через всю Україну стартував  16 липня з міста Чоп, кінцевий пункт – місто Мелове на Луганщині, куди велосипедисти планують дістатися 24 серпня. До Тернополя велосипедисти прибудуть   25-26 липня.



 

Як розповідають організатори дійства усього під час маршруту, завдовжки 2000 кілометрів, має бути 40 зупинок у східних і західних містах України.

 

«Організовуємо пробіг для того, щоб зібрати кошти для поранених військовослужбовців, а ще — для привернення уваги громадськості до проблем військових, поранених, сімей загиблих, людей з обмеженими можливостями, – каже демобілізований боєць батальйону «Київ» Костянтин Самчук, відомий мандрівник, альпініст, спортсмен. – Цей пробіг дуже символічний — як знак з’єднання Сходу і Заходу країни. Ми хочемо показати, що у нас немає москалів і бандерівців, а заодно розвідати красиві ландшафти».

 

Щодня велосипедисти у середньому мають проїхати 50 кілометрів. До велопробігу можуть долучатися люди з обмеженими можливостями: для них приготували спеціальні трьох- та чотирьохколісні велосипеди.

 

Приєднатися до велоакції може кожен, як на весь маршрут, так і на будь-який зручний для нього відрізок. Кількість учасників не обмежена. Дізнатися повний маршрут велопробігу можна на сторінці спільноти «Благодійний велопробіг Захід-Схід» у мережі Фейсбук. Також для реєстрації у велопробігу  можна подавши заявку на електронну скриньку організатора: http://veloprobeg.ukr@gmail.com

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: