Тернопільщина відправила дітям Луганщини родзинкові подарунки

Опубліковано:
30 Серпня, 2015 о 06:30

Благодійний вантаж «Тернопільщина – дітям Донбасу» відправляють з Тернополя навчальним закладам Луганщини. Це 40000 зошитів, понад, 4000 книг,40 шкільних парт, інші шкільні приладдя, а також продукти харчування, загальна вага — 20 тонн.

 



Передадуть на схід і державні прапори, які разом з іншими речами навчальні заклади Луганської області отримають у День Знань.

 

Серед шкільного приладдя передають також альбоми для малювання, олівці, ручки, лінійки, пластилін, частину із цих речей принесли школярі. Серед продуктів харчування — 3 т яблук, 4 т води, понад 200 л олії, понад 1 т борошна, крупи (2 тонни), макаронні вироби, горох та цукор, також діти отримають солодощі.

 

«Ми долучились до ініціативи обласної ради — підтримати школярів зі Сходу перед початком навчального року. Висловлюю слова вдячності усім небайдужим краянам, які підтримали акцію. Це черговий приклад єднання задля перемоги», — зазначив заступник голови — керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Віктор Шумада.

 

Благодійний вантаж перед відправленням 28 серпня благословили священнослужителі біля Катедрального собору

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: