Тернопільщина – найбідніша область країни

Опубліковано:
4 Жовтня, 2016 о 12:13

Днями Державний комітет статистики оприлюднив інформацію про рівень заробітної плати у всіх регіонах України. Тернопільщина, як і раніше, посідає останнє місце у списку. Як оправдається за провал “молода команда реформаторів”?

 



Як повідомляє За Збручем, змінами в економіці, новими підходами, залученням інвестицій в області й не пахне. Успішних сільгоспвиробників, які чимось не сподобалися владі, всіляко утискають, змушуючи закривати ферми, найбільшого платника податків – компанію “Мегаполіс” під улюлюкання “активістів” вигнали до Одеси, зате у нас гарно співають лемківські пісні.

 

Як видно з графіка, середня зарплатня по країні зросла з початку року на 900 гривень. Для порівняння у Тернопільській області збільшення лише на 700 гривень.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70 господарів з Тернопільщини живуть “за рахунок” сонця

 

Дані не враховують прихованих доходів громадян, а вони чималі. За висновками спеціалістів обсяг “тіньової” економіки в Україна сягає більше 50%.

середні зарплати, Україна, Тернопіль

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: