Тернопільський медик поплатиться за "відмазування" юнака

Опубліковано:
3 Червня, 2015 о 10:00

Прокуратура спільно з міліцією викрила екс-медика в одержанні неправомірної вигоди за непроходження призовником строкової служби.

 



Так, встановлено, що тернополянин, колишній медичний працівник одного з лікувальних закладів міста, в минулому – член лікарської комісії вимагав неправомірну вигоду в сумі 6000 гривень від мешканця Тернопільського району за сприяння у позитивному вирішенні питання з посадовими особами військкомату щодо не проходження останнім строкової військової служби в Збройних силах України.

 

Під час огляду місця події виявлено та вилучено 6 000 гривень, – інформує прес-служба прокуратури області.

 

На даний час вирішується питання щодо повідомлення екс-медику підозри у вчиненні зазначеного злочину, обрання йому міри запобіжного заходу брання запобіжного заходу досудове розслідування триває.

 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: