Тернопільський "Народний фронт" веде торги за портфелі

Опубліковано:
30 Серпня, 2015 о 08:31

Рекордно низький рейтинг команди Яценюка на Тернопільщині напередодні виборів змушує «фронтовиків» шукати прихисток у інших партіях. Так, наразі найімовірнішим сценарієм буде «влиття» місцевого осередку «Народного фронту» у президентську партію.

 



Відзначимо, що переговори про злиття ведуться не лише у Тернопільській області.

 

Інсайдер у «БПП» нам повідомив, що об’єднання партій у Тернопільській області буде можливим за умови реформи і у Кабінеті Міністрів. Так, «порошенківці» готові прийняти «фронтовиків» на місцевих рівнях, якщо представники останніх відмовляться від міністерських портфелів у Києві.

 

Як відобразиться злиття на рівні Тернополя перед виборами передбачити важко: «Народний фронт» у «Блоці Петра Порошенка» може суттєво понизити рейтинг останніх через невдачі уряду із реформами; «фронтовицький» кандидат у мери Тернополя взагалі не афішує своєї приналежності до непрестижної партії; у «Народномі фронті» доволі гостра внутрішня криза.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: