Тернопільські підлітки вивчали ази військової підготовки в Бережанах

Опубліковано:
6 Серпня, 2015 о 14:22

4 та 5 серпня в місті Бережани, що на Тернопільщині, відбувся дводенний вишкіл для дітей віком від 12-15 років. Інструктори, досвідчені УНСОвці Тернопільської крайової команди та бійці Добровольчого куреня УНСО, які знаходяться в відпустці, показали підліткам основи військової підготовки в формі захоплюючої динамічної гри. Також відпрацювали поводження зі зброєю, зборку і розборку автоматів та основи тактики бою. Для дітей все це було дивиною, вони щиро та безпосередньо реагували, задаючи безліч питань і активно долучаючись до всіх запропонованих активностей. 

 



З цікавістю юні українці слухали розповіді інструкторів УНСО  про організацію, її бурхливу історію та принципи, по яким живуть УНСОвці. А ввечері запалили вогнище та діти досхочу наспівалися патріотичних пісень. 

 

Діти – наше майбутнє і ми докладемо максимум зусиль до того, щоб вони виросли справжніми патріотами нашої країни. І може колись, по поклику серця, вони віллються в наші лави… 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: