Степан Барна: "Ми зацікавлені у розширенні батальйону Національної гвардії" (Фото)

Опубліковано:
7 Вересня, 2015 о 10:44

Голова облдержадміністрації Степан Барна разом з начальником УМВС в Тернопільській області Олександром Богомолом та директором компанії «Креатор-Буд» Ігорем Гудою відвідали бійців батальйону Національної Гвардії  військової частини 3002, який дислокується у Тернополі.

Під час візиту ознайомились із станом матеріально-технічного забезпечення, а також з умовами, у яких проживають військові. Зокрема, оглянули підсобні приміщення. Одним з проблемних питань була лазня.



 

«Завдяки співпраці  обласної державної адміністрації, меценатів  лазню у найближчі дні буде реконструйовано», – зауважив очільник краю.

 

 

Очільник області  запевнив, що співпраця буде продовжуватися. 

 

“Влада області зацікавлена у збереженні та розширенні батальйону Національної гвардії, – додав Степан Барна. – Адже це – гарантія безпеки та стабільності. Бійці батальйону захищають цілісність держави у зоні АТО. Наш обов”язок – максимально сприяти функціонуванню його на належному рівні”.

 

 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: