Співробітники Копичинської колонії відпочили у «Бакотській затоці»

Опубліковано:
26 Серпня, 2015 о 15:43

Вихідними днями співробітники Копичинської виправної колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 112) разом із членами своїх сімей відпочили у  Бакотській затоці Хмельницької області. Надзвичайна краса тамтешнього краю не залишила байдужими нікого. У програмі поїдки було багато яскравих моментів, усі милувались неперевершеною затокою.

 



Бакотська затока ― це заповідне озеро, яке утворилося на місці затопленого села Бакота під час будівництва Дністровської ГЕС. Нас зустріли різні розваги, купання, заплив на човнах і катамаранах, надувних качечках і матрацах для дітей, пляжний волейбол, а також риболовля, – розповідає старший лейтенант внутрішньої служби Копичинської виправної колонії (№ 112) Олександр Підсадний.

 

Всі могли помилуватись неповторними гірськими краєвидами старого міста Кам’янець-Подільського, мальовничими скелями, руїнами тамтешньої фортеці та старого замку. Острів, на якому знаходиться фортеця, оточений каньйоном. По каньйону протікає річка Смотрич, яка своєю течією утворює петлю. У замку дуже багато цікавого, усі змогли скуштувати смачні обіди, постріляти з лука, власноручно зробити монетку з відображенням замку, виготовити глиняні вироби у гончарні.

 

Завдяки допомозі первинної профспілкової організації Копичинської виправної колонії (№ 112) екскурсійні поїздки є можливими для співробітників установи  разом із дітьми щороку.

 

В усіх працівників залишились дуже хороші враження від затоки та відпочинку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: