«Солідарність» висунула кандидатів до обласної ради

Опубліковано:
24 Вересня, 2015 о 17:14
У Тернополі відбулася обласна конференція політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Під час конференції делегати затвердили список кандидатів до обласної ради.

 

Загалом, 25 жовтня на виборах від «Солідарності»  балотуватиметься 64 кандидати. Серед них є чимало волонтерів, спортсменів, аграріїв тощо.



 

«Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – це самодостатня політична сила, яка має кандидатів на всі депутатські місця у Тернопільській області. Це політична сила, котра здатна взяти на себе відповідальність за всі сфери життєдіяльності. Україна зараз потребує конкретних справ. У нашій команді люди, які готові діяти. Ми вже розпочали принципову боротьбу з корупцією. Далі мусимо спільно працювати на усіх рівня – від голови міста до керівництва облради та облдержадміністрації», – зауважив голови Тернопільської облдержадміністрації та перший номер у списку партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Степан Барна.

 

Також під час конференції представили кандидата на посаду міського голови Тернополя. Ним став Ігор Вонс. Загалом же кожен із учасників конференції зауважив, на чому планує зробити акцент для розвитку Тернопільщини.

 

«Не зважаючи на події на Сході країни – ми зуміли об’єднатись. Однак ворог продовжує нищити нашу країну за рахунок різних політичних проектів та політичних партій. Тому громаді треба бути вкрай обачним обираючи лідерів, – зауважив Герой України, голова наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Гадз. – До списку «Блок Петра Порошенка «Солідарність» увійшли достойні люди які вміють працювати в команді та вже працюють над розвитком Теропільщини».

 

Загалом же, як підсумував лідер політичної сили «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на Тернопільщині Степан Барна – у них достойна, сучасна команда зі сформованим планом розвитку нашого краю. А відтак вони готові почати змінювати Тернопільщину уже 25 жовтня. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: