Скандал у Тернополі: керівництво садочку приховує, що у кухара — туберкульоз

Опубліковано:
5 Жовтня, 2015 о 23:43

Наші перевірені анонімні джерела повідомили, що в одному із тернопільських садочків, а саме в 24, що по вулиці Острозького, кухар хворіє туборкульозом. Про це нам повідомила мама однієї із дітей, що відвідує заклад. Найцікавіше в цій ситуації те, що, за словами наших інсайдерів, працівниця кухні має підроблену санітарну книжку. Ціна питання — кілька сотень гривень, і ви сміло можете йти готувати дітлахам суп із смертельним інгредієнтом — паличкою Коха.

 



Деякі батьки почали відчувати неладне, коли  у карапузиків раптово взяли проби манту. По місту почали ширитися чутки про «пекельну кухню» в одному із садочків. Проте ніхто із адміністрації дошкільного закладу №24 чітко не пояснив батькам, що ж трапилось насправді. Проби взяли лише у тих дітей, які прийшли відповідного дня у садочок, а саме — у п’ятницю. Що робити решті — невідомо. Тому більшість батьків можуть навіть не підозрювати, що їхня злеліяна дитина може бути смертельно хворою.

 

Жодного повідомлення, вивіски, оголошення про прикру ситуацію у садочку досі немає. Здається, керівництво намагається «зам’яти» та приховати ситуацію, замість того, щоб визнати провину та із відповідальністю зайнятись ліквідацією наслідків.

 

Більше того, якщо ж провину доведе Феміда, керівництву, а також хворій «нелегалці», грозить не лише штраф, а й засудження. Цей випадок говорить про жахливі наслідки корупції. Ситуація поєднує дві найголовніші сфери нашого життя — охорону здоров’я та навчання.

 

Уже зараз дехто із керівництва говорить про те, що у повара «всього лише» закрита форма туберкульозу. Зараз жінка на стаціонарі в диспансері.

 

Наші журналісти взяли цю справу на контроль. Ми будемо і надалі «діставати» із лап злочинного керівництва закриту інформацію, аби донести її вам.

 

Звертаємося до батьків дітей, що відвідують заклад. Негайно обстежте свою дитину попри усі слова про те, що кухар не несла небезпеки дітям. Люди, які заради грошей готові ризикувати життям десятків малюків, можуть легко збрехати ще раз, аби уникнути відповідальності.

 

Звертаємося до правоохоронців взятися за розслідування цього вражаючого факту недбалості! Підроблені документи, замовчування правди, смертельний ризик для діточок — уся ця, не злякаємося цього слова, КРИМІНАЛЬНА історія повинна мати щасливий фінал!   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: