Що сказала Ніна Матвієнко у Тернополі, що всі завмерли…

Опубліковано:
27 Серпня, 2015 о 15:48

Під час урочистого концерту до дня Незалежності нагороджували воїнів АТО та збирали гроші на лікування пораненого бійця.

 



З виходом на сцену Ніни Митрофанівни глядачі завмерли та слухали кожне її слово.

 

– Слава Богу за цей день, адже ми незалежні від гріха, ми не боїмося сьогодні помирати. Я люблю цю землю, я залежна від неї. Народжуйте дітей, за тих, хто вже не зможе їх народити, але вони повинні з`являтися у любові і через Боже благословення. Тільки тоді вони посміхаються, щасливі, поступають в усі інститути. Я також народилася п`ятою, а нас одинадцять, і народилася у любові, – сказала Ніна Матвієнко перед виступом. Після цього вона співала душею українського народу і всі це відчули. Під час усіх виступів з її ініціативи проводився збір коштів для пораненого воїна АТО 30 бригади танкового батальйону, батька чотирьох дітей із Теребовлянського району, який має важкі осколочні поранення по всьому тілу, перелом двох ніг та контузію. Зібрані кошти, а це 14 698 гривень і 10 євро передали дружині бійця.

 

Q710tWgbXFo

 

Тетяна Федчук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: