Сьогодні у розкраденому корпусі обласного центру “Матері і дитини” Барна сказав, що планує доробити ремонт, який розпочав Хоптян, продовжив Сиротюк і хоче завершити Барна через два місяці.

 



Цей центр багато років стає основою для піару влади, що у керма і кожний наступний очільник звинувачує попереднього у всіх бідах, які він застав. Не став виключенням і скандальний корпус, який збагатив не один гаманець тих, хто був хоч якось причетний до його ремонту. Теперішній керівник ОДА стверджує, що буде карати усіх, хто спробує збагатитись за рахунок цих ремонтів. Зрозуміло, що стіни цього закладу чули такі обіцянки не один раз.

 

-Дати гроші на реконструкцію, а тоді максимум викрасти – це звичайний і роками перевірений спосіб легкого прибутку,- каже Степан Барна.

 

Реальний стан центру дивіться на фото і чекатимемо 2 місяці, щоб перерізати червону стрічку на відкритті нового і такого майже золотого перинатального центру.

YLX6RguUIigwHmcKd92360NwLIIa9MOXQizTNKcSnb1oIxB9aKIwHjsBNtdnGj7vWQ

 

Тетяна Федчук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: