Сьогодні пройде нічний розпродаж в "Подолянах"

Опубліковано:
18 Вересня, 2015 о 12:43

Придбати одяг та взуття за знижками, взяти участь у конкурсах та виграти призи зможуть тернополяни під час нічного розпродажу у ТРЦ “Подоляни” 18 вересня з 18.00 до 00.00.

 



Такий розпродаж є традиційним у цьому торговому центрі, його проводять вже третій рік поспіль.

 

– Участь в нічному розпродажі візьмуть всі магазини, які є у торговельному центрі. Навіть зі специфічними товаром, приміром аптеки, – розповідає керівник відділу маркетингу ТРЦ “Подоляни” Тетяна Васильєва. – Також знижки будуть і в розважальній зоні. Так, година ковзанки, наприклад, коштуватиме 15 грн.
 

Загалом тернополяни зможуть придбати одяг та взуття за зниженими цінами, продовжує співрозмовниця. На нові колекції діятимуть знижки до 30%, на колекції минулих сезонів – до 70%. На кожному магазині висітиме афіша зі знижками, які він пропонує. 

– Також гості зможуть взяти участь у конкурсах та виграти заохочувальні призи, – каже Тетяна Васильєва. – В холі “Подолян” діятиме Dj парад.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: