Рятуючи зятя, втратила 15 тисяч гривень

Опубліковано:
18 Вересня, 2015 о 13:12

Незважаючи на численні застереження працівників міліції, жителі області продовжують потерпати від телефонних шахраїв і віддавати їм свої заощадження.  Аферисти застосовують незмінну схему: «Ваш син в міліції, готуйте гроші».

 



15 тисяч гривень перерахувала 59-річна жителька Борщова на рахунок незнайомців, які представилися працівниками міліції. Перед тим їй зателефонували, що нібито її зять став винуватцем ДТП і тепер йому загрожує кримінальна відповідальність. За словами пенсіонерки, вона розгубилася та кинулася виконувати умови невідомого. Взяла з дому гроші і пішла до банку, де перерахувала на рахунок, вказаний псевдоміліціонером, 15 тисяч гривень.

 

Повернувшись додому, жінка зателефонувала зятеві. З’ясувалося, що він взагалі нікуди автомобілем не виїжджав і увесь час був на роботі.

 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці вживають усіх заходів для розкриття злочину, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в області.

 

Міліціонери вкотре застерігають не довіряти телефонним незнайомцям. Перевірити інформацію, отриману від невідомих, – перше, що слід зробити. Негайно зв’яжіться з родичем або з тими людьми, які можуть бути поруч із ним, та спробуйте з’ясувати, чи відповідає дійсності отримана вами інформація. Коли ж зробити це неможливо, зателефонуйте на 102 та перевірте інформацію. Лише так ви зможете вберегтись від шахраїв.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: