Роздуми з приводу одного судового рішення

Опубліковано:
10 Жовтня, 2016 о 21:20

Недавно прочитав новину, що Тернопільський міськрайонний суд відмінив розпорядження голови обласної ради і поновив на посаді головного лікаря.

Цей факт зміцнив мене в думці, що наш суд є найгуманнішим судом в світі ,але ця гуманність стосується лише дуже заможніх громадян.



Проблема ,яку “вирішував” суддя значно ширша ніж хочуть зобразити як особисте протистояння двох осіб. На мою думку вона стосуєтьсявсіх мешканців краю, бо впливає на галузь охорони здоров”я.

Якою була причина звільнення головного лікаря ? Це – відмова заключити контракт.
Відсутність контракту робить головного лікаря всевладним феодалом комунального закладу обласної ради, на якого не має ніякого впливу ні профільне управління ОДА, ні інші контролюючі органи, а наявність надійного “даху” в правоохоронних органах робить його абсолютним монархом.

Діючий голова обласної ради добре обізнаний з цією проблемою і хоче змінити ситуацію. на котрактну форму роботи вже переведені керівники більшості великих закладів охорони здоров”я.
Оцінювати роботу головного лікаря повинні фахівці, тому щиро бажаю успіхів новій очільниці МОЗ пані Супрун у викоріненні корупції в головному медичному відомстві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: