Рецепт імбирного печива що подарує вам смак справжнього свята
- Опубліковано: Марія Дубас
- —
- 25 Листопада, 2024 о 15:10
Цей покроковий рецепт імбирного печива, допоможе вам створити створити вірний настрій для зимових свят.
Імбирне печиво – це класика різдвяної випічки, яка приносить в дім тепло та неповторний аромат. Також, ви можете прикрасити його разом із малечею, аби створити вдома справжню різдвяну атмосферу, та наповнити свою кухню сміхом і радістю.

Вершкове масло – 150 г
Цукор – 150 г
Мед – 100 г
Яйце – 1 шт.
Мелений імбир – 2 ч. л.
Мелена кориця – 1 ч. л.
Мелений кардамон – ½ ч. л.
Гвоздика мелена – ¼ ч. л.
Сода – ½ ч. л.
Сіль – щіпка
Борошно – близько 350 г
Цукрова пудра – 150 г
Яєчний білок – 1 шт.
Лимонний сік – 1 ч. л.
Харчові барвники (за бажанням)

Смачного!
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025
23:46, 21 Листопада, 2025