"Свобода" оголосила кандидатів та завдання-максимум на місцевих виборах (Список)

Опубліковано:
15 Вересня, 2015 о 19:15

На XXXII Зїзді ВО “Свобода” голова партії Олег Тягнибок оголосив імена кандидатів, які виборюватимуть посади міських голів, а також перших осіб в списках до обласних та міських рад.

 



За результатами минулих місцевих виборів-2010 свободівці змогли сформувати фракції в 8 обласних радах, в 9 міськрадах обласних центрів, а також свободівець став міським головою в одному обласному центрі.

 

Задача-максимум цьогорічних виборів для свободівців – сформувати фракції в усіх обласних радах, в міських радах обласних центрів, а також – посісти посади міських голів в кожному обласному центрі.

 

Отже, від ВО “Свобода” у Вінницький області №1 у списку до обласної ради, а також кандидат у міські голови – Олексій Фурман, №1 у списку до міськради – Володимир Базелюк.

 

Волинська область – Анатолій Вітів очолить список до облради, Микола Федів – до міськради, Сергій Кудрявцев – кандидат на посаду міського голови Луцька.

 

Дніпропетровська область – Олександр Замковий перший кандидат до облради, Максим Дорофєєв – №1 до міськради та на посаду міського голови.

 

Житомирська область – Сидір Кізін кандидат на міського голову та №1 до облради, Віктор Брокарєв очолив список до міськради.

 

Закарпатська область – Олег Куцин №1 до обласної ради, Едуард Леонов – кандидат на міського голову Ужгорода та №1 до міськради.

 

Запорізька область – облрада – Віталій Подлобніков, кандидат на посаду міського голови та перший номер до міськради – Тимур Книш.

 

Івано-Франківська область – №1 до облради Олександр Сич, кандидат на міського голову та та до міськради – Руслан Марцінків.

 

Кіровоградська область – кандидат до облради Ігор Степура, на посаду міського голови та міськради – Сергій Капітонов.

 

Львівська область – №1 до облради та на посаду міського голови – Руслан Кошулинський, до міськради – Маркіян Лопачак.

 

Миколаївська область – перший номер до облради та кандидат на посаду міського голови – Демид Губський, до міськради – Геннадій Федюшин.

 

Одеська область – №1 у списку до міськради та на посаду міського голови – Павло Кириленко, до облради – Костянтин Василець.

 

Полтавська область – до облради – Анатолій Ханко, міськради – Юліан матвійчук, претендент на посаду міського голови – Юрій Бублик.

 

Рівненська область – №1 до облради – Олексій Бучинський, до міськради – Юрій Осипчук. кандидат на посаду міського голови – Олександр Савчук.

 

Сумська область – №1 до облради Ігор Мірошниченко, міськради – Юлія Левченко, кандидат на посаду міського голови – Микола Оліфанов.

 

Тернопільска область – кандидат на міського голову Сергій Надал.

 

Харківська область – №1 до облради – Олексій Миргородський, №1 списку до міськради, а також кандидат на посаду міського голови – Ігор Швайка.

 

Херсонська область – до обласної ради – Олег Гаврилко, міськради – Євген Матковський, кандидат на посаду міського голови – Віталій Урбанський.

 

Хмельницька область – №1 до обласної ради – Іван Гончар, міськради – Віталій Діденко, на посаду міського голови – Олександр Семчишин.

 

Черкаська область – облрада – Олександр Лушков, міськрада – Андрій Куча, посада міського голови – Ярослав Нищик.

 

Чернігівська область – кандидат на посаду міського голови – Андрій Міщенко.

 

Чернівецька область – облрада та кандидат на міського голову – Віталій Мельничук, міська рада – Михайло Собко.

 

У Києві №1 партійного списку до міськради – Юрій Сиротюк, кандидат на посаду міського голови – Олександр Мирний, №1 до облради – Ігор Сабій.

 

Остаточні списки кандидатів свободівці мають затвердити на обласних партійних конференціях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: