"Самопоміч" у своїй газеті розповсюджує брехню серед тернополян

Опубліковано:
17 Вересня, 2015 о 22:38

Передвиборча кампанія “Самопомочі” у Тернополі розпочалася дуже жваво. По місту, по всіх його районах стоять партійні намети, де пропонують ознайомитись з передвиборчою програмою кандидата в мери Тернополя від “Самопомочі” Тараса Пастуха, котрий є на сьогодні діючим депутатом ВР.  Не відпрацювавши й року у найвищому законодавчому органі нашої країни він має намір повернутися в рідний Тернопіль на посаду міського голови.

 



Саме в газеті «Самопоміч” від 15 вересня було опубліковано інтерв’ю з Тарасом Пастухом, який розповідає скільки він інвестицій приведе в Тернопіль, якщо його оберуть мером. В черговий раз новоявлений кандидат розповсюджує брехню. Пастух стверджує, що Тернопіль не отримав кредит Европейського банку реконструкції і розвитку для оновлення теплопостачання в нашому місті. Тут немає нічого дивного, адже піарникам Самопомочі як і самому Тарасу Пастуху  не відома реальна ситуація в нашому місті, адже вони не проживають у Тернополі. Це не перший випадок розповсюдження наклепів і брехні на наше місто з боку депутатів від Самопомочі. Нещодавно львів’янин, голова фракції Самопоміч у Верховній Раді обізвав наше з вами місто «селом без порєбриків». 

 

 

 

Насправді Тернопіль отримав кредит ЕБРР на теплопостачання. З цього приводу подаємо офіційну позицію Тернопільської міської ради, заступника міського голови Тернополя Владислава Стемковського.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: