"Правий Сектор" на Всеукраїнському військовому паломництві (Фото)

Опубліковано:
21 Вересня, 2015 о 13:41

19-20 вересня відбулося VII Всеукраїнське військове паломництво до чудотворного місця явлення Божої Матері у с. Зарваниця.

Більше двох тисяч військовослужбовців, у тому числі бійці ВО “Тризуб” імені С. Бандери, Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор” (Франківська, Житомирська і звичайно же Тернопільська обл), а також активістки реферантурного підрозділу ВО “Тризубу” ім. С. Бандери “Жіноча Січ” прибули на Тернопільщину, щоб просити у Бога миру для України у спільній молитві.



“Цьогорічне паломництво має назву “Тільки любов здатна на перемогу”. І це символічно. Тому що щира любов і молитва покликані об’єднати всіх воїнів, захисників України в єдине співтовариство, щоб разом зі своїми сім’ями, в єдності молитися за мир і спокій в нашій країні , стати міцним щитом для оборони Вітчизни від ворога”, – сказав митрополит і архієпископ Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василь.

Незважаючи на труднощі ми віримо у перемогу українців над російським агресором, але разом з тим просимо допомоги у Богородиці : “Пресвята Богородице, запевнення нашої перемоги, захисти нас Твоїм покровом, дай нам сили у боротьбі, мужності й відваги, як належить добрим воїнам, даруй нашим командирам військову мудрість, нашим побратимам – щиру відвагу й хоробрість, а усьому нашому війську – славну перемогу. Допоможи нам завжди залишатися вірними заповіді Христовій”.

Традиційно під час прощі наші активісти розповсюджували націоналістичну літературу, газети а також проводили збір коштів на підсилення технічної бази ДУК “Правий Сектор”. Щиро вдячні всім хто спричинився!

Лише в єдності наша сила!
Слава Україні!

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: